Klöckner & Co

ODS Metering Systems, uit Barendrecht, is specialist op het gebied van ijkwaardige “Flow Metering Systems” voor gassen en vloeistoffen. ODS Metering Systems biedt totaaloplossingen van ontwerp tot en met inbedrijfsname en after sales service. ODS Metering Systems acteert in deze niche markt als specialistisch ingenieursburo. De afnemers van ODS Metering Systems zijn veelal internationale olie- en gasbedrijven zoals Shell, Saudi Aramco, ExxonMobil, Total, etc. alsook de EPC contractors werkend voor de olie en gas industrie. Naast het hoofdkantoor in Barendrecht heeft ODS Metering Systems eigen vestigingen in Singapore, Dubai en Brazilië en een uitgebreid wereldwijd agentennetwerk. ODS Metering Systems maakt een structurele groei door en is op zoek naar ambitieuze mensen die willen werken in een dynamische international omgeving.Voor de versterking van ons team op de locatie Regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een:

Technisch tekenaar

Functieprofiel 
Als Tekenaar verzorg je piping & skid tekeningen van flow meetsystemen die worden ingezet in de Olie & Gas wereld. Je ontwikkelt de benodigde Piping & Instrumentation Diagrams, het 3D model en General Arrangement tekeningen en beoordeelt tekeningen en ontwerpcalculatie afkomstig van onze toeleveranciers.

Je ondersteunt de projectteams bij mogelijke vragen over constructie en tekening van technische aard. Met de afdeling verkoop ontwerpt je system concepten en werk je deze verder uit.

Wil jij graag werken in een internationale omgeving en meewerken aan prestigieuze projecten en voldoe je aan de voorwaarden? Reageer dan direct.


Kandidaat profiel:
Ben jij een enthousiaste en accurate medewerk(st)er? En ben jij:

-Communicatief en effectief in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
-Systematisch, resultaatgericht en nauwkeurig;
-In het bezit van opleiding op minimaal MBO/HBO niveau;
-Ervaring met Autocad en Autodesk Inventor;
-Kennis van ASME/ANSI, API en andere industriële normen en standaarden uit de olie
 & gaswereld, is een pré;
-In het bezit van rijbewijs B.

Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!


Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie in een jong, dynamisch en internationaal team.
Wij hebben een echte ondernemerscultuur; een eenvoudige organisatiestructuur, waarbinnen onze teams de bouwstenen vormen.
We zijn open en eerlijk naar elkaar en naar onze klanten, we werken doelgericht om de beste resultaten te behalen, we kijken kritisch naar onze performance en ieder neemt zijn of haar verantwoordelijkheden serieus. Respect voor en vertrouwen in elkaar is de basis en vandaar uit krijgt iedere medewerker de kans en begeleiding om zich te ontwikkelen. Je krijgt hier de ruimte om jouw kennis in de praktijk te brengen en dit over te brengen op anderen.

Wij bieden naast een marktconform salaris onder anderen ook 25 vakantiedagen en 12 atv dagen, uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden en maandelijkse leerzame lunch & learn sessies.
Een laptop, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling behoren tevens tot het totaalpakket.

Mocht je nog twijfelen of vragen hebben dan kan je natuurlijk direct contact opnemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

www.ods-metering-systems.com


Contact

Marieke Hakkert
Afdeling Personeel & Organisatie
Tel. +31 180 640 344


Hebben wij uw interesse gewekt?
Wij kijken uit naar uw Online sollicitatie.

» Terug naar de arbeidsmarkt
counter-image