Klöckner & Co

ODS Metering Systems, uit Barendrecht, is specialist op het gebied van ijkwaardige “Flow Metering Systems” voor gassen en vloeistoffen. ODS Metering Systems biedt totaaloplossingen van ontwerp tot en met inbedrijfsname en after sales service. ODS Metering Systems acteert in deze niche markt als specialistisch ingenieursburo. De afnemers van ODS Metering Systems zijn veelal internationale olie- en gasbedrijven zoals Shell, Saudi Aramco, ExxonMobil, Total, etc. alsook de EPC contractors werkend voor de olie en gas industrie. Naast het hoofdkantoor in Barendrecht heeft ODS Metering Systems eigen vestigingen in Singapore, Dubai en Brazilië en een uitgebreid wereldwijd agentennetwerk. ODS Metering Systems maakt een structurele groei door en is op zoek naar ambitieuze mensen die willen werken in een dynamische international omgeving.Voor de versterking van ons team op de locatie Regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een:

Account Manager Analyzers

De Baan:
Naast het beheren en intensiveren van de relaties met bestaande klanten ben je ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe klantrelaties. Vanuit je deskundigheid op het gebied van Proces- en afvalwater Analysers en de regelgeving hieromtrent ben je een gesprekspartner op niveau voor onze relaties.
Je organiseert en begeleidt promotieactiviteiten, bezoekt relaties en fabrikanten.
Je biedt onze klanten technische oplossingen op maat. Je bent met een grote mate van vrijheid verantwoordelijk vanaf de aanvraag tot de levering aan de klant.
Daarnaast verzorg je de technische en commerciële begeleiding van de projecten in de uitvoeringsfase.
Je bent onderdeel van een hecht team, breed inzetbaar en medeverantwoordelijk voor het totale resultaat.


Jouw kwaliteiten:
Je hebt een proactieve klantgerichte houding en je bent gefocust op het scoren van orders. De klant staat centraal in al je ondernemende activiteiten. Onder druk kunnen presteren en flexibel kunnen schakelen past bij je mentaliteit. Je hebt excellente onderhandelingsvaardigheden. Je voelt je thuis in een hands-on omgeving en functioneert prima in teamverband. Communicatief ben je sterk zowel schriftelijk als verbaal in het Nederlands en Engels. Je hebt de ambitie en de inzet om, door enthousiasme en ondernemerslust, een meerwaarde te leveren aan het succes van het verkoopteam Je hebt een technische opleiding ( bijvoorbeeld Chemische Technologie op HBO-niveau) en je hebt 5 jaar werkervaring in een commercieel technische functie. 


Wij bieden:
Een uitdagende functie in een bijzondere, technisch hoogwaardige markt in een dynamisch team. Werken bij ODS Metering Systems betekent ruimte voor eigen initiatieven en de verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaten. Uiteraard hoort hier een passend pakket arbeidsvoorwaarden bij met o.a. 25 vakantiedagen 12 atv dagen, laptop, telefoon en leaseauto.

Contact

Marieke Hakkert
Afdeling Personeel & Organisatie
Tel. +31 180 640 344


Hebben wij uw interesse gewekt?
Wij kijken uit naar uw Online sollicitatie.

» Terug naar de arbeidsmarkt
Delen
counter-image