Klöckner & Co

ODS Metering Systems, uit Barendrecht, is specialist op het gebied van ijkwaardige “Flow Metering Systems” voor gassen en vloeistoffen. ODS Metering Systems biedt totaaloplossingen van ontwerp tot en met inbedrijfsname en after sales service. ODS Metering Systems acteert in deze niche markt als specialistisch ingenieursburo. De afnemers van ODS Metering Systems zijn veelal internationale olie- en gasbedrijven zoals Shell, Saudi Aramco, ExxonMobil, Total, etc. alsook de EPC contractors werkend voor de olie en gas industrie. Naast het hoofdkantoor in Barendrecht heeft ODS Metering Systems eigen vestigingen in Singapore, Dubai en Brazilië en een uitgebreid wereldwijd agentennetwerk. ODS Metering Systems maakt een structurele groei door en is op zoek naar ambitieuze mensen die willen werken in een dynamische international omgeving.Voor de versterking van ons team op de locatie Regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een:

Discipline Engineer Electrical and Instrumentation

Kandidaat profiel:
De baan:
Als discipline Engineer werk je in een multidisciplinair projectteam. Je bent nauw betrokken bij de engineering, de materiaalselectie, inkoop, constructie, documentatie en de commissioning & testen van onderdelen van de Metering Systems. Je ondersteunt de Project Manager en onderhoudt contacten met opdrachtgevers en leveranciers en coördineert het werk van derden. Je acteert als specialist op Electrical en Instrumentation engineering. Je werkt hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Barendrecht. In deze functie kun je, je zich verder ontwikkelen en is het mogelijk door te groeien.

Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamisch team. Werken bij ODS Metering Systems betekent ruimte voor eigen initiatieven en de verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaten. Uiteraard hoort hier een passend pakket arbeidsvoorwaarden en een gedegen opleidings- en trainingsprogramma bij.

Het werkveld
Voor deze functie zijn wij op zoek jou: een Discipline Engineer die de volgende stap wil zetten in zijn of haar carrière. 
Jij:


Contact

Marieke Hakkert
Afdeling Personeel & Organisatie
Tel. +31 180 640 344


Hebben wij uw interesse gewekt?
Wij kijken uit naar uw Online sollicitatie.

» Terug naar de arbeidsmarkt
Delen
counter-image