Klöckner & Co

ODS Metering Systems, uit Barendrecht, is specialist op het gebied van ijkwaardige “Flow Metering Systems” voor gassen en vloeistoffen. ODS Metering Systems biedt totaaloplossingen van ontwerp tot en met inbedrijfsname en after sales service. ODS Metering Systems acteert in deze niche markt als specialistisch ingenieursburo. De afnemers van ODS Metering Systems zijn veelal internationale olie- en gasbedrijven zoals Shell, Saudi Aramco, ExxonMobil, Total, etc. alsook de EPC contractors werkend voor de olie en gas industrie. Naast het hoofdkantoor in Barendrecht heeft ODS Metering Systems eigen vestigingen in Singapore, Dubai en Brazilië en een uitgebreid wereldwijd agentennetwerk. ODS Metering Systems maakt een structurele groei door en is op zoek naar ambitieuze mensen die willen werken in een dynamische international omgeving.Voor de versterking van ons team op de locatie Regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een:

International Transport Coordinator

Kandidaat profiel:
Een transport binnen onze projecten loopt nooit hetzelfde.
Het ene moment verstuur je per luchtvracht een pakket van Amerika naar het midden oosten en het volgende moment regel je een bijzonder transport van India naar Turkije.
Als Internationaal Transport Coördinator ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van alle Internationale transporten van de door ODS Metering Systems geleverde producten en installaties naar de klanten inclusief het verzorgen van de benodigde documenten (export/douane), hoofdzakelijk in de Engelse taal. 

In samenwerking met de project managers en de project engineers worden alle logistieke bewegingen in kaart gebracht, gepland, geregeld en de leverstatus van de materialen bijgehouden.
Een belangrijk onderdeel van de taak is het opvolgen van leveranciers, tijdig signaleren van, en actie ondernemen bij, kritische achterstanden of obstakels in het proces.
Je adviseert (gevraagd en ongevraagd) over de logistieke processen, die een bijdrage leveren aan het bevorderen van de efficiency en effectiviteit van de uitvoering van projecten.
 
Je werkt nauw samen met onze vestigingen in Brazilië en het midden oosten.


Kandidaat profiel:
Ben jij een enthousiaste en accurate medewerk(st)er die het prettig vindt om te regelen en organiseren? En heb je:


Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie in een technisch hoogwaardige markt. Werken bij ODS Metering Systems betekent ruimte voor eigen initiatieven en de verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaten. Uiteraard hoort hier een passend pakket arbeidsvoorwaarden en een gedegen opleidings- en trainingsprogramma bij.

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om samen te ontwikkelen en van elkaar te leren, dat betekent dat we regelmatig een lunch & learn organiseren en andere teamontwikkelingsprojecten.


Het werkveld:
ODS metering systems is specialist op het gebied van ijkwaardige “Flow Metering Systems” voor gassen en vloeistoffen. ODS biedt totaaloplossingen van ontwerp tot en met inbedrijfsname en after sales service. 
 
De afnemers van ODS zijn veelal internationale olie- en gasbedrijven zoals Shell, Saudi Aramco, ExxonMobil, Total, etc. alsook de EPC contractors werkend voor de olie en gas industrie. Naast het hoofdkantoor in Barendrecht heeft ODS Metering Systems eigen vestigingen in Singapore, Dubai en Brazilië.
ODS Metering Systems is op zoek naar ambitieuze mensen die willen werken in een dynamische internationale omgeving

Contact

Marieke Hakkert
Afdeling Personeel & Organisatie
Tel. +31 180 640 344


Hebben wij uw interesse gewekt?
Wij kijken uit naar uw Online sollicitatie.

» Terug naar de arbeidsmarkt
counter-image