Klöckner & Co

ODS Metering Systems, uit Barendrecht, is specialist op het gebied van ijkwaardige “Flow Metering Systems” voor gassen en vloeistoffen. ODS Metering Systems biedt totaaloplossingen van ontwerp tot en met inbedrijfsname en after sales service. ODS Metering Systems acteert in deze niche markt als specialistisch ingenieursburo. De afnemers van ODS Metering Systems zijn veelal internationale olie- en gasbedrijven zoals Shell, Saudi Aramco, ExxonMobil, Total, etc. alsook de EPC contractors werkend voor de olie en gas industrie. Naast het hoofdkantoor in Barendrecht heeft ODS Metering Systems eigen vestigingen in Singapore, Dubai en Brazilië en een uitgebreid wereldwijd agentennetwerk. ODS Metering Systems maakt een structurele groei door en is op zoek naar ambitieuze mensen die willen werken in een dynamische international omgeving.Voor de versterking van ons team op de locatie Regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een:

Project Engineer

Kandidaat profiel:
Als Project Engineer werk je in een multi-disciplinair projectteam. Je bent nauw betrokken bij de engineering, de materiaal selectie, inkoop, constructie, documentatie en de inbedrijfsstelling van complete Metering Systems voor de olie en gas industrie. Je ondersteunt de Project Manager en onderhoudt contacten met opdrachtgevers en leveranciers en coördineert het werk van derden. Je werkt hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Barendrecht. In deze functie kun je verder ontwikkelen en is het mogelijk door te groeien naar de functie van Project Manager.


Kandidaat profiel:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ambitieuze Engineer die de volgende stap wil zet in zijn/haar carrière. 
  
  Ben je een enthousiaste en accurate project engineer met de volgende kenmerken:


Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!


Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie in een jong, dynamisch en internationaal team.
Wij hebben een echte ondernemerscultuur; een eenvoudige organisatiestructuur, waarbinnen onze teams de bouwstenen vormen.
We zijn open en eerlijk naar elkaar en naar onze klanten, we werken doelgericht om de beste resultaten te behalen, we kijken kritisch naar onze performance en ieder neemt zijn of haar verantwoordelijkheden serieus. Respect voor en vertrouwen in elkaar is de basis en vandaar uit krijgt iedere medewerker de kans en begeleiding om zich te ontwikkelen. Je krijgt hier de ruimte om jouw kennis in de praktijk te brengen en dit over te brengen op anderen.

Wij bieden naast een marktconform salaris onder anderen ook 25 vakantiedagen en 12 atv dagen, uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden en leerzame lunch & learn sessies.
Een laptop, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling behoren tevens tot het totaalpakket.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Contact

Marieke Hakkert
Afdeling Personeel & Organisatie
Tel. +31 180 640 344


Hebben wij uw interesse gewekt?
Wij kijken uit naar uw Online sollicitatie.

» Terug naar de arbeidsmarkt
counter-image