Klöckner & Co

ODS Metering Systems, uit Barendrecht, is specialist op het gebied van ijkwaardige “Flow Metering Systems” voor gassen en vloeistoffen. ODS Metering Systems biedt totaaloplossingen van ontwerp tot en met inbedrijfsname en after sales service. ODS Metering Systems acteert in deze niche markt als specialistisch ingenieursburo. De afnemers van ODS Metering Systems zijn veelal internationale olie- en gasbedrijven zoals Shell, Saudi Aramco, ExxonMobil, Total, etc. alsook de EPC contractors werkend voor de olie en gas industrie. Naast het hoofdkantoor in Barendrecht heeft ODS Metering Systems eigen vestigingen in Singapore, Dubai en Brazilië en een uitgebreid wereldwijd agentennetwerk. ODS Metering Systems maakt een structurele groei door en is op zoek naar ambitieuze mensen die willen werken in een dynamische international omgeving.Voor de versterking van ons team op de locatie Regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een:

Project Manager

Als Project Manager ben je verantwoordelijke voor de uitvoering van multidisciplinaire projecten. Je bent verantwoordelijk voor gehele projecten vanaf opdracht tot inbedrijfstelling. Je bent direct betrokken bij de engineering, materiaal selectie, inkoop, constructie, documentatie en het testen van complete Metering Systems. De Project Manager stuurt het project team aan, onderhoudt contacten met opdrachtgevers en leveranciers en coördineert het werk van derden. Naast het functioneel leiding geven aan het projectteam, is de Project Manager ook (gedeeltelijk) verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de Project Engineers in het team. Je werkt hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Barendrecht.

Kandidaat profiel:
Ben jij een enthousiaste en accurate medewerk(st)er met de volgende kenmerken?Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie in een jong, dynamisch en internationaal team.
Wij hebben een echte ondernemerscultuur; een eenvoudige organisatiestructuur, waarbinnen onze teams de bouwstenen vormen.
We zijn open en eerlijk naar elkaar en naar onze klanten, we werken doelgericht om de beste resultaten te behalen, we kijken kritisch naar onze performance en ieder neemt zijn of haar verantwoordelijkheden serieus. Respect voor en vertrouwen in elkaar is de basis en vandaar uit krijgt iedere medewerker de kans en begeleiding om zich te ontwikkelen. Je krijgt hier de ruimte om jouw kennis in de praktijk te brengen en dit over te brengen op anderen.

Wij bieden naast een marktconform salaris onder anderen ook 25 vakantiedagen en 12 atv dagen, uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden en maandelijkse leerzame lunch & learn sessies.
Een telefoon, laptop, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling behoren tevens tot het totaalpakket.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Contact

Marieke Hakkert
Afdeling Personeel & Organisatie
Tel. +31 180 640 344


Hebben wij uw interesse gewekt?
Wij kijken uit naar uw Online sollicitatie.

» Terug naar de arbeidsmarkt
Delen
counter-image